Tallers

Al llarg de la meva trajectòria, he anat creant varis tallers que m’han demanat que els oferís o bé que m’ha vingut de gust compartir el coneixement que tenia. Son propostes variades que puc oferir si sou un grup de persones interessades en endinsar-vos en la temàtica.

En aquest moment ofereixo les següents propostes:

Taller de relaxació i re-connexió amb un mateix

Ès una proposta de dues hores que combina la meditació guiada,  mindfulness i exercicis per a despertar i relaxar el cos…

Taller sobre com transitar el climateri i la menopausa de manera conscient

Aquesta etapa tan desconeguda -inclús per les mateixes dones!- i que en molts casos tan sols es coneixen els productes que ens venen per erradicar els símptomes.

La idea del taller és agafar perspectiva i conèixer com es vivia aquest trànsit entre la vida cíclica i la vida lineal, en altres temps i cultures i com el capitalisme i el patriarcat ens ha venut aquesta etapa natural de tota dona. 

Reflexionarem i compartirem inquietuds, dubtes, remeis i tot allò per viure un climateri i una menopausa amb consciència salut i alegria!

Taller sobre la ciclicitat femenina

Conèixer el nostre cos i les nostres etapes del cicle és imprescindible per entendre’ns i estimar-nos. El nostre cos és com la lluna, té quatre fases i en cada una d’elles l’energia és ben diferent…

És un taller ideal per les noies i joves, però també per a les dones que han viscut desconnectades i enutjades amb el seu cicle menstrual.

Taller teòric-pràctic de sopes i cremes de tardor

La sopa, aquest senzill i gens pretensiós plat de tota la vida, és una de les maneres més càlides i amoroses de nodrir-te i d’alimentar als teus.

Les propostes sorgeixen del meu cor i de la meva intuïció, d’uns quants anys d’estudi, d’autoformació i sobretot de l’escolta del meu cos i deldels meus.

Em ve de gust compartir la meva emoció de sentir que un plat de sopa és molt poderós, perquè podem millorar substancialment la nostra salut; física, mental i emocional.

Així que gaudirem d’unes tres hores cuinant, conversant i degustant sobre les sopes i les cremes de tardor.