Sessions individuals de psicoteràpia

Hi ha moments a la vida que ens sentim incapaços d’avançar, de sostenir les experiències que ens porta la vida o simplement ens sentim perduts i desemparats. I aquestes dificultats poden desencadenar-nos molta impotència, tristesa, culpa i vulnerabilitat.

Tanmateix viure en un món amb tant d’estrés sostingut, fent sense aturar-nos i en molts casos sense dedicar-nos temps a nosaltres mateixos, ens genera un gran malestar o inclús ens emmalalteix.

Com funciona una sessió de psicoteràpia

Les sessions individuals de psicoteràpia son un espai per abordar el teu patiment tal i com et mereixes: amb respecte, sense judici, amb total confidencialitat, oferint-te noves mirades i ajudant-te a veure què hi ha darrera del malestar. T’acompanyo a destapar les creences mentals que et limiten, els patrons que actives inconscientment i que no permeten que abordis les situacions amb claredat i objectivament.

No podem canviar determinades situacions però sí que podem escollir com viure-les. I la meva pretensió és ajudar-te a que trobis les teves propies eines per tal que poder treure la teva millor versió i escollir viure dient un sí a la vida! Sent tu mateix i podent-te expressar lliurament, buscant el teu propòsit, si no el tens clar o ajudant-te a que cada acció que escullis t’hi acosti cada vegada més.