Cercles de dones

Ofereixo cercles de dona presencials les nits de lluna plena, i és un regal que ens nodreix moltíssim!

Les nostres avantpassades convivien i compartien el seu dia a dia de manera activa i natural. Avui vivim desconnectades les unes de les altres i vivim en soletat les nostres etapes vitals.

En un cercle de dones, ens trobem a nosaltres mateixes ens reconnectem amb la dona que som. Ens recolzem, ens respectem, ens cuidem i ens vem reflexades les unes amb les altres.

Sabem que cada una segueix el seu camí i que té la seva singularitat però en realitat tenim molt més en comú del que pensem …

En un cercle es creen relacions autèntiques i respectuoses on cada una és important, validada i escoltada, i és aleshores quan s’activa la màgia…

En un cercle de dones es desperta un amor profund i una gran admiració cap a nosaltres mateixes a través del mirall de les altres.

Un cercle és flexible, no hi ha jerarquies, estem totes al mateix nivell, el nostre inconscient reconeix ràpidament la llar familiar del cercle, perquè el cercles femenins venen de molt lluny. I estar totes en un espai segur i cuidat, com quan estavem a la matriu de la nostra mare, amb presència i consciència, sense judicis ni etiquetes, fa que sigui un lloc  de creixement, un espai sagrat i nutritiu.

El meu enfoc és combinar el contacte amb la natura, amb caminades medicinals pel bosc, en silencia i a la llum de la lluna, el despertar dels nostres sentits amb propostes vivencials per a viure amb plenitud i alegria la nostra feminitat, compartir en cercle i nodrir-nos tots els sentits amb un sopar deliciós, cuinat amb molt d’amor i consciència. Ens agradarà molt que vinguis!

Els vespres de lluna plena ens trobem de les 19 a les 22 hores, a Sant Joan de Mediona, a 1 hora de Barcelona.

La proposta inclou el sopar saludable i deliciós que forma part de l’experiència sensorial per a despertat els sentits i obrir-nos al plaer.