Sobre mi

Em dic Pau Simon i Udina, tinc cinquanta anys i visc a Mediona.

Soc mare de tres nois. Psicòloga de formació, professora de ioga terapèutic, facilitadora de cercles de dones i terapeuta de Rebirthing.

Després d’un càncer de pit als trenta-nou anys, vaig viure una aturada forçada del que era la meva vida, i vaig fer un intens treball de reconciliació amb la meva feminitat, especialment danyada per adaptar-me en aquest món masculí i masclista…

I ja fa deu anys que gaudeixo acompanyant, sobretot a dones, que s’han desconnectat d’elles mateixes, que es volen empoderar i que decideixen dirigir la seva vida amb salut, respecte i coherència i que, per tant, busquen el camí de tornada cap a elles mateixes…

Les dones en la societat actual…

Tant en la meva trajectòria acompanyant a dones, com en la meva
experiència personal i professional, puc dir que el que veig diàriament és que a la majoria de dones ens cal aturar-nos, re-sintonitzar-nos, deixar de mirar cap enfora per a mirar cap endins i sentir-nos. Cuidar-nos, estimar-nos i prioritzar-nos!

Calmar la nostra ment activa, despertar els sentits i connectar amb el nostre cos…Retrobar-nos en espais cuidats ens ajuda a brotar la nostra alegria, creativitat, pau i pulsió de vida!

Per aquest motiu, facilito cercles de dones i vibro acompanyant-nos en aquests processos tan necessaris i absolutament transformadors.

Els meus pilars de vida son els que sento que em generen i sumen benestar: Envoltar-me de persones que m’inspiren i que m’eleven, l’alimentació viva i la vida saludable, el contacte i la sincronia amb la natura, la purificació amb els quatre elements, i com no, la respiració conscient i el ioga.

Si vols més informació d’alguna de les propostes envia’m un WhatsApp