Què és el Rebirthing?

El Rebirthing és la tècnica que combina magistralment la respiració conscient, el poder creatiu de la ment, la purificació dels elements i la psicologia espiritual per poder deixar anar els patrons que hem fet servir per a sobreviure i les creences limitants que ens hem anat creant. Tot plegat ens dotarà d’una energia que ni sabiem que teniem i podràs aprendre a anar creant la vida que et mereixes.

Les sessions de Rebirthing es caracteritzen per la suavitat, el respecte a la persona i als processos.

Com funciona una sessió de Rebirthing?

Quan mantenim un ritme respiratori circular i connectat durant un període determinat de temps: Comença la màgia! ja que aleshores comença el cicle energètic.

En aquest moment, la nostra respiració deixa de ser únicament l’aire que ens recorre i passem a respirar energia. Aquesta s’expandeix a través del cos, i permet a les memòries cel.lulars i emocionals -que han estat tant de temps retingudes i sostingudes- sortir a la llum de la consciència per a ser integrades de manera saludable.

Aquest fet és de capital importància, ja que ens permet disposar de més energia en el nostre dia a dia. Alhora que ens ajuda a alliberar els patrons de comportament que no ens eren favorables i que ens limitaven el nostre desenvolupament i a l’obertura a la vida.

Durant les sessions de Rebirthing el procés respiratori és sostingut i acompanyat per la psicologia espiritual, és a dir un conjunt d’eines psicolterapèutiques que aborden qualsevol situació o circumstància des d’una perspectiva holística.
Aquesta mirada i acompanyament de visió és necessari per entendre, des de l’àmbit mental, les idees i creences que sostenen els comportaments i emocions limitants i poder prendre consciència i treballar amb un nou sistema de creences igualment coherent i totalment possibilitador.

Es recomana fer un cicle d’unes 10 sessions, cada 15 dies, aproximadament, acompanyat per un reneixedor que et transmeti confiança.

Què pot aportar el Rebirthing a la teva vida?

L’objectiu d’aquest viatge serà aconseguir el teu apoderament real, la teva autonomia, salut i maduresa emocional. És una proposta que és per a tu si tens el desig genuí d’evolucionar i si estàs disposat a assumir la responsabilitat de la teva vida.

Si creus que puc ser jo qui et faciliti aquest procés, pots reservar una sessió informativa gratuita online, per a conèixer-nos i explicar-te en detall el que necessutis, et sembla?